ДП «Документ» припинило видачу закордонних паспортів

Читать на русском
Паспортні сервіси України припинили видачу закордонних паспортів нового зразка через технічний збій.

У державному підприємстві «Документ» тимчасово припинили видавати закордонні паспорти нового зразка та ID-картки.

Там це пояснюють технічними проблемами, що виникли в ході виготовлення закордонних паспортів та ID-карток, повідомляє «Слово і Діло».

«З технічних причин в усіх центрах «Паспортний сервіс» оформлення та видача закордонних паспортів і ID-карток не здійснюється», – йдеться в повідомленні на сайті сервісу.

Жителі Криму зможуть поїхати до ЄС без віз тільки з українським паспортомВ ЄС в черговий раз нагадали, що не визнають анексію Криму, тому жителі півострову зможуть приїхати в ЄС тільки з українськими паспортами.

На підприємстві пропонують дочекатися офіційного оголошення про поновлення видачі документів або залишити свою електронну адресу для сповіщення. Також там нагадують, що оформити дані документи можна в територіальних підрозділах Державної міграційної служби.

«Закордонні паспорти та ID-картки можливо оформити в територіальних підрозділах ДМС України», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, після оголошення рішення Європарламенту щодо лібералізації візового режиму з Україною українці почали масово подавати заявки на оформлення закордонних паспортів нового зразка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: