«Безвіз» наш: соцмережі відреагували на голосування Європарламенту

Читать на русском

Користувачі соціальних мереж зраділи позитивному голосуванню в Європарламенті щодо лібералізації візового режиму між Україною та ЄС.

521 член Європейського парламенту підтримав надання громадянам України безвізового режиму, викликавши позитивні емоції у користувачів соцмереж.

«Слово і Діло» зібрало найцікавіші публікації українців у соцмережах.

Політолог Микола Давидюк в іронічній формі переробив публікації росіян із хештегом «КримНаш».

«Безвіз наш, чекаю щирі вітання «братнього» народу», – написав він.

Постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба згадав, як раніше Євросоюз хотів паралельно надати безвіз для України і Росії.

«А було в далекій давнині, коли ЄС хотів, щоб безвіз для України і Росії були паралельними процесами. Тому що не можна дати українцям і не дати росіянам», – написав Кулеба.

Журналіст «Української правди» Роман Романюк написав, що супроводжував новина про позитивний голосуванні Європарламенту піснею Ірини Аллегрової.

«Цю новину я б супроводжував хітом Аллегрової-Лепса «Я тобі не вірю», але що я вже зроблю. Проголосували! А, і до речі, я як раз зробив візу», – зазначив журналіст.

Користувач ФБ Віталій Курочка запропонував у зв'язку з цією новиною ввести три вихідних дня.

«Тепер Петру Олексійовичу Порошенку не треба червоніти, хоча б з цього питання. Пропоную вступити як в Грузії – три дні вихідних, або по просту, всім роздавати безкоштовно на вулиці Poшен», – написав він.

Журналіст «Громадське ТБ» Богдан Кутєпов нагадав, що він обіцяв не лише критикувати Президента Порошенко, але і хвалити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: