Угорці зможуть безкоштовно оформляти візи для в'їзду в Україну

Читать на русском
Кабмін встановив безкоштовне оформлення довгострокових віз для в'їзду в Україну громадянам Угорщини.

Кабінет міністрів України встановив безкоштовне оформлення довгострокових віз для в'їзду в Україну громадянам Угорщини.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

«Безвіз» наш: соцмережі відреагували на голосування ЄвропарламентуКористувачі соціальних мереж зраділи позитивному голосуванню в Європарламенті щодо лібералізації візового режиму між Україною та ЄС.

Згідно з розпорядженням №226 від 5 квітня, Кабмін доручив Міністерству закордонних справ забезпечити оформлення довгострокових віз для в'їзду в Україну громадянам Угорщини за нульовою тарифною ставкою консульського збору.

У повідомленні, яке додається до розпорядження, зазначається, що таке рішення стало результатом українсько-угорських домовленостей щодо лібералізації взаємних поїздок громадян, а також відповіддю української сторони на запровадження з 24 листопада 2016 року безоплатного оформлення громадянам України угорських довгострокових віз, які дають право на в'їзд в Угорщину з метою подальшого оформлення документів на перебування або проживання на території цієї держави більше 90 днів.

Реалізація розпорядження сприятиме розвитку двосторонніх відносин між двома країнами, інтенсифікації контактів в соціально-економічній, культурно-гуманітарній та інших сферах.

Раніше повідомлялося, що Європарламент проголосував за «безвіз» для українців.

Нагадаємо, раніше Кабмін спростив оформлення українських віз.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: