У штабі АТО назвали кількість поранених за добу

Читать на русском
За минулу добу російсько-терористичні формування обстріляли позиції українських військ 29 разів, двоє військовослужбовців поранені.

За минулу добу російсько-терористичні формування обстріляли позиції українських військ 29 разів, двоє військовослужбовців поранені.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Незважаючи на усі домовленості, російсько-терористичні підрозділи режиму тиші не дотримуються. За минулу добу зафіксовано 29 обстрілів позицій українських захисників. Двоє українських воїнів отримали поранення», – йдеться у зведенні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 5 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 5 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Найбільшу вогневу активність противник проявляв біля Маріуполя. З мінометів калібру 82мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціях наших військ у районі Красногорівки. По опорних пунктах поблизу Павлополя та Водяного – з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Захисників Мар'їнки обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького, Красногорівки та Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку найбільша кількість обстрілів була зафіксована під Авдіївкою, захисників якої ворог протягом доби неодноразово накривав вогнем мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Захисників Зайцевого та Пісків противник обстрілював з кулеметів та стрілецької зброї, також по українських воїнах вели вогонь ворожі снайпери.

На луганському напрямку, з мінометів калібру 120 мм, були обстріляні позиції поблизу Сизого, а зі станкових протитанкових гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Новоолександрівки.

Незважаючи на збройні провокації, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму тиші і вогонь у відповідь не відкривали.

В штабе АТО назвали количество раненых за суткиSlovoiDilo

Нагадаємо, в Україні створюють Асоціацію реінтеграції, адаптації та соціалізації для воїнів, які повернулися із зони АТО, де будуть допомагати бійцям повертатися до мирного життя.

Раніше українські солдати в районі Світлодарського виступу знайшли безпілотний коригувальник артилерії з маркуванням ФСБ РФ на окремих блоках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: