На Світлодарській дузі українські бійці знайшли безпілотник з маркуванням ФСБ РФ

Читать на русском
Українські солдати в районі Світлодарського виступу знайшли безпілотний коригувальник артилерії з маркуванням ФСБ РФ на окремих блоках.
фото: скріншот

Українські солдати в районі Світлодарського виступу знайшли безпілотний коригувальник артилерії з маркуванням ФСБ РФ на окремих блоках.

Про це в ефірі «Військового телебачення України» розповів прес-секретар антитерористичної операції Ярослав Чепурний, повідомляє «Слово і Діло».

«2 квітня під час огляду місцевості в районі Світлодарськ виступу військовослужбовцями сил АТО був виявлений БПЛА російського виробництва типу «Гранат-1», що входить в комплекс «Наводчик-2», – сказав він.

Виявлено російський безпілотник.Військове телебачення України

За словами Чепурного, безпілотник служить для розвідки і коригування артилерії. При цьому «Гранат-1» перебуває на озброєнні прикордонної служби Росії.

Після розбирання БПЛА на окремих блоках виявили маркування ФСБ РФ.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики обстріляли позиції Збройних сил України 54 рази, при цьому п'ятеро українських солдатів отримали поранення.

Близько Мар'їнки відбулося пряме бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника, яка намагалася підібратися до наших позицій. Після бою на місці зіткнення бійці ВСУ знайшли тіло бойовика без документів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: