Біля Мар'їнки відбувся бій сил АТО з диверсантами

Читать на русском
Згідно з даними штабу АТО, диверсійно-розвідувальна група терористів планувала впритул наблизитися до українських позицій.

Згідно з даними штабу АТО, диверсійно-розвідувальна група терористів планувала впритул наблизитися до українських позицій.

Прес-центр штабу АТО повідомив в Facebook, що 4 квітня відбулося бойове зіткнення українських військовослужбовців з диверсійно-розвідувальною групою сепаратистів в районі Мар'їнки Донецької області, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні, 4 квітня, в районі Мар'їнки відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою супротивника», - йдеться в повідомленні штабу.

За інформацією військових, група бойовиків, в районі населеного пункту Трудовий, що розташований на тимчасово непідконтрольній Україні території, намагався наблизитися до українських позицій.

Рух противника було виявлено і «командир бригади, враховуючи пряму загрозу життю і здоров'ю підлеглих, вирішив застосувати зброю». Супротивник, ведучи вогонь у відповідь, відійшов, інформували в штабі.

Відзначається, що після проведення дорозвідки ділянки бойового зіткнення українських військовослужбовців, були знайдені тіло бойовика зі зброєю і боєприпаси. Убитий був без документів.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу на Донбасі 48 раз обстріляли українські позиції. П'ять військових поранені, двоє загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: