У Міноборони уточнили кількість поранених за добу

Читать на русском
За уточненими даними Міністерства оборони України двоє українських солдатів отримали поранення під Авдіївкою протягом обстрілів, ще двоє підірвалися на вибуховому пристрої.
фото: прес-центр АТО

За уточненими даними Міністерства оборони України двоє українських солдатів отримали поранення під Авдіївкою протягом обстрілів, ще двоє підірвалися на вибуховому пристрої.

Про це на брифінгу заявив спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє «Слово і Діло».

«За минулу добу в результаті бойових дій двоє українських військових отримали поранення під Авдіївкою, двоє поранені в результаті підриву на вибуховому пристрої», – сказав він.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 6 квітняСитуація на сході України станом на 00:00 6 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

При цьому він зазначив, що найменше обстрілів було на луганському напрямку: там бойовики випустили три міни з мінометів в районі села Сизе, обстрілювали зі стрілецької зброї позиції ВСУ під Станицею Луганською і з гранатометів під Новоолександрівкою.

На донецькому напрямку зафіксовані 7 обстрілів з легкого озброєння під Зайцевим, Авдіївкою та Пісками.

Найбільше обстрілів було на маріупольському напрямку, де під Красногорівкою противник використовував міномети, а біля Докучаєвська українські війська обстрілював снайпер. Південніше провокації супротивника відбувалися цілодобово, всього на маріупольському напрямі за добу зафіксували 19 обстрілів.

Нагадаємо, представники української сторони в СЦКК сьогодні заявили, що бойовики «ЛНР» вкотре зірвали розведення сил у Станиці Луганській.

Вчора російсько-терористичні сили не припиняли провокаційні обстріли сил АТО, продовжуючи порушувати угоду про пасхальне перемир'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: