Опитування: наскільки росіяни задоволені роботою Путіна на посаді президента РФ?

Читать на русском
Згідно з опитуванням, Володимира Путіна на посту президента РФ підтримують 82% росіян, Дмитра Медведєва на посту прем'єр-міністра Росії — понад 40%.
Путін і Медведєв

За даними російської недержавної дослідницької організації «Левада-Центр», діяльність Володимира Путіна на посту президента РФ схвалюють 82% росіян, незадоволені його роботою - 17%.

Про це повідомляє «Інтерфакс», передає «Слово і Діло».

Кількість росіян, які схвалюють діяльність Дмитра Медведєва на посту прем'єр-міністра Росії, знизилася з 52% в лютому до 42% у березні. Не схвалюють його діяльність 57% громадян (47% місяць тому).

Робота уряду Росії викликає симпатії у 43% респондентів (49% в лютому). Незадоволені Кабінетом міністрів 55% громадян (місяць тому - 49%).

Роботу Державної Думи РФ схвалюють 38% респондентів (45% у січні), не схвалюють - 60% (місяць тому - 54%).

Уся влада – терактам! До чого Кремль готує росіян?Росія не вперше за останні 20 років стикається з терористичними загрозами, які, як правило, мають політичне коріння. У чому цього разу у Кремлі намагаються переконати росіян?

Діяльністю своїх губернаторів (у Москві мера) задоволені 48% респондентів, а 51% - ні. У лютому співвідношення цих показників було іншим - 52% та 46%. Респондентів також попросили назвати 5-6 політиків, громадських діячів, яким вони найбільше довіряють.

Топ-3 рейтингу залишається незмінним уже рік: на першому місці як і раніше Путін (52%), на другому - глава Міноборони РФ Сергій Шойгу (23%), на третьому - міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров (21%).

Далі слідують: лідер ЛДПР Володимир Жириновський (13%), лідер КПРФ Геннадій Зюганов (8%), Медведєв (7%), глава Чечні Рамзан Кадиров і патріарх Кирило (по 4%), лідер «Справедливої Росії» Сергій Миронов (3%).

Не довіряють нікому з російських політиків 15% респондентів, а 14% заявили, що не цікавляться політикою.

На думку 52% росіян, що справи в країні йдуть у правильному напрямку. Зворотної думки дотримується 33% респондентів, важко відповісти 16%.

Опитування проведено серед 1600 осіб віком 18 років і старше у 137 населених пунктах 48 регіонів Росії. Статистична похибка не перевищує 3,4%.

Відзначимо, напередодні Міністерство юстиції Росії внесло до списку екстремістських матеріалів плакат із зображенням президента РФ Володимира Путіна з нанесеним на обличчя макіяжем за «натяк на нетрадиційну сексуальну орієнтацію».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: