НАБУ провело обшуки в компаніях «Укрнафти»

Читать на русском
Обшуки пройшли в рамках кримінального провадження відкрите за фактом формування дебіторської заборгованості перед Укрнафтою структурами групи Приват.

Співробітники Національного антикорупційного бюро провели обшуки за місцем реєстрації ряду компаній, які виступають дебіторами компанії «Укрнафта».

Про це повідомиляє джерело в компанії, повідомляє ЛІГА.net, передає «Слово і Діло».

Найгучніші обшуки, проведені правоохоронцями в 2016 році«Слово і Діло» зібрало найгучніші обшуки, які були проведені правоохоронними органами в 2016 році.

За його словами, обшуки проводилися за рішенням суду в рамках справи формування дебіторської заборгованості перед «Укрнафтою» в розмірі 7,4 млрд грн. Він також повідомив, що обшуки в центральному офісі «Укрнафти» не проводилися.

Раніше, Господарський суд Харківської області виніс рішення, яким зобов'язав ТОВ «Технотрейд» виплатити ПАТ «Укрнафта» 1,103 млрд грн, які «Техтрейд» заборгував в якості оплати за нафту, куплену на аукціоні в 2015 році.

50% + 1 акція «Укрнафти» належить державі в особі НАК «Нафтогаз України», за 13,6% - компаніям Littop Enterprises Limited і Bridgemont Ventures Limited, і 12,9% - Bordo Management Limited. 9,9% акцій компанії належать іншим акціонерам. Інтереси міноритарних акціонерів представляє Ігор Коломойський.

Державна виконавча служба заарештувала в «ПриватБанку» понад 600 рахунків ПАТ «Укрнафта» для стягнення боргу на загальну суму понад 4 млн гривень на користь ТОВ «Інтербізнесконсалт».

Раніше, «Укрнафта» спрогнозувала зниження нафтовидобутку в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: