Виходу немає. Ірина Луценко спростувала чутки про відставку Гонтаревої

Читать на русском
Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва не писала заяву про відставку і залишається працювати на своїй посаді.

Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва не писала заяву про відставку і залишається працювати на своїй посаді.

Про це заявила представник президента в Раді Ірина Луценко, повідомляє кореспондент LIGA.net у Верховній Раді, пише «Слово і Діло».

«Фракцію БПП, уряд, президента влаштовує робота Гонтаревої. Її робота бездоганна. Вона залишається працювати на своїй посаді», - заявила Луценко.

Вона також спростувала, що робила заяву про відставку Гонтаревої.

Відставка Гонтаревої: чим запам’ятається українцям чинна глава НацбанкуІз 37 обіцянок, зафіксованих «Словом і Ділом», Валерія Гонтарева виконала наразі лише 14, ще 12 глава Нацбанку провалила.

«Мене запитали, написала вона заяву про відставку. Я сказала, що це вже п'яте повідомлення в ЗМІ. Повідомлення в ЗМІ, а не самої Гонтаревої», - зазначила Луценко.

Глава фракції БПП Артур Герасимов також не підтвердив інформацію про те, що Валерія Гонтарєва написала заяву про відставку.

Нагадаємо, раніше Валерія Гонтарєва говорила, що бачить свою місію на цій посаді завершеною і вже представила кілька кандидатур свого наступника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: