Гонтарева в 2016 році задекларувала два мільйони доларів

Читать на русском
Нацбанк уточнює, що Гонтарева з отриманого доходу сплатила податки на доходи фізичних осіб, податок на дохід по депозитах і військовий збір.

Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва, за підсумками 2016 року, в прибутковій статті задекларувала 57 мільйонів гривень.

Відповідна електронна декларація внесена до реєстру декларацій на сайті Національного агентства по запобіганню корупції. Про це повідомляється на сайті Нацбанку, передає «Слово і Діло».

Глава НБУ отримала 1,97 млн ​​грн в якості річної заробітної плати, 52,572 млн грн в якості третього траншу після продажу своєї частки в групі ICU Holdings Limited (Британські Віргінські о-ви) і 2,365 млн грн відсотків по депозиту в Укрексімбанку (Київ) на суму $ 2,655 млн.

Нацбанк уточнює, що Гонтарєва з отриманого доходу сплатила 9,82 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 0,402 млн грн податку на прибуток по депозитах і 0,851 млн грн військового збору.

Хто в Раді найбідніший? Нардепи з найскромнішими деклараціямиПоки суспільство обговорює декларації депутатів-мільйонерів, «Слово і Діло» вирішило дізнатися, хто в парламенті живе найбідніше.

У статті витрати, глава центробанку вказала оплату 1,206 млн грн за освіту сина.

Члени сім'ї Гонтарєвої в минулому році придбали у власність земельну ділянку площею 2,5 тис. кв. м, житловий будинок площею 316 кв. м, автомобіль Mercedes Benz 2008 року випуску і офісне приміщення площею 68,7 кв. м.

У 2015 році Гонтарєва задекларувала земельну ділянку площею 900 кв. м, житловий будинок площею 250 кв. м, квартиру площею 106 кв. м і два автомобілі: Porsche Panamera 2012 випуску і Porsche Cayenne 2013 року випуску. Усе зазначене майно Гонтарева придбала до того, як очолила Нацбанк.

Нагадаємо, в минулорічній декларації віце-спікера парламенту Сироїд півмільйона гривень і шість земельних ділянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: