До тендеру на постачання технологічного газу допущено 7 компаній

Читать на русском
Пропозицію однієї з восьми компаній відхилено через ненадання тендерного забезпечення у вигляді банківської гарантії.
Укртрансгаз

ПАТ "Укртрансгаз" допустило сім з восьми компаній до участі в тендері на закупівлю 2,18 млрд куб. м газу на виробничо-технологічні потреби.

Про це свідчать дані в системі закупівель ProZorro, повідомляє «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

Пропозицію ТОВ «Газпостач-Черкаси", який бере участь в одному з 10 лотів, відхилено через ненадання тендерного забезпечення у вигляді банківської гарантії.

Терміни проведення аукціонів за всіма лотами перенесені на 6 квітня.

Україна досягла рекордного мінімуму споживання газу8 березня в Україні був встановлений новий мінімум добового відбору з підземних газосховищ за цей рік.

Як повідомлялося, тендер розбитий на 10 лотів з постачанням 0,218 млрд куб. м газу в кожному на очікувану суму 1 млрд 672,06 млн грн (без ПДВ). Термін поставки - квітень-грудень 2017 року. Два з 10 лотів скасовано через подачу в них менше двох тендерних пропозицій. Переможець лота, зокрема, зобов'язаний у другому кварталі поставити УТГ 60 млн куб. м, в третьому - 64 млн куб. м, в четвертому - 94 млн куб. м.

НАК «Нафтогаз України» подав заявки на участь у восьми лотах, ТОВ «Трафігура Юкрейн» (Trafigura) - в трьох, ТОВ «ЕРУ Трейдинг» і ТОВ «Група «УМВБ» - в двох, ТОВ «Еско-Північ», ТОВ «Енергетична нафтогазова компанія», ТОВ «Газоторгова компанія» і ТОВ «Газпостач-Черкаси» - в одному.

Нагадаємо, в березні правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» проголосувало за відставку глави дочірньої компанії «Укртрансгаз» Ігоря Прокопіва. Пізніше загальні збори акціонерів «Укртрансгазу» обрали до складу правління компанії головного радника глави «Нафтогазу» Сергія Алексєєнка та директора із закупівель держхолдингу Романа Білягу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: