Бойовики обстріляли пункт пропуску «Мар'їнка» – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики незаконних збройних формувань обстріляли зі стрілецької зброї пункт пропуску Мар'їнка, бійці ВСУ не відкривали вогонь у відповідь.
фото: РБК-Україна

Бойовики незаконних збройних формувань обстріляли зі стрілецької зброї пункт пропуску «Мар'їнка», бійці ВСУ не відкривали вогонь у відповідь.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Сьогодні після обіду, з боку населеного пункту Олександрівка, що на непідконтрольній Україні території, проросійські незаконні збройні формування обстріляли позиції контрольного поста КПВВ «Мар'їнка», де несуть службу прикордонники. Обстріл вівся із стрілецької зброї калібру 7,62 мм», – розповіли в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 31 березняСитуація на сході країни за станом на 00:00 31 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

В результаті обстрілу обійшлося без постраждалих.

При цьому українські прикордонники Краматорського прикордонного загону не відчиняли вогонь у відповідь.

Нагадаємо, за минулу добу противник 69 раз обстріляв позиції ВСУ. В результаті загинули двоє бійців, 9 отримали поранення.

Сьогодні Президент Петро Порошенко заявив, що з завтрашнього дня військовим, які несуть службу на передовій, збільшать виплати за виконання бойових завдань.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: