Бойовики обстрілюють позиції ВСУ з важкого озброєння – штаб АТО

Читать на русском
З початку доби проросійські незаконні збройні формування обстріляли українські позиції 50 разів, часто із застосуванням важкого озброєння: один боєць ВСУ отримав поранення.

З початку доби проросійські незаконні збройні формування обстріляли українські позиції 50 разів, часто із застосуванням важкого озброєння: один боєць ВСУ отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«З початку доби російсько-терористичні війська 50 раз обстріляли позиції ВС України, часто використовуючи важке озброєння, заборонене мінськими угодами. Один військовослужбовець сил АТО був поранений», – розповіли в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 31 березняСитуація на сході країни за станом на 00:00 31 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Велика частина обстрілів була зафіксована на маріупольському напрямі. У Широкиному позиції українських морпіхів обстрілювали із застосуванням 122 мм артилерії і 120 мм мінометів.

У Водяному морпіхів обстрілювали з 120- і 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

В районі Широкиного російсько-терористичні підрозділи застосовували також зенітні установки ЗУ-23-2, озброєння БМП, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. Під Новотроїцьким діяли ворожі снайпери.

Зі стрілецької зброї було обстріляно контрольний пункт «Мар'їнка».

На донецькому напрямку гаряче було поблизу Луганського, Троїцького і Зайцевого, де ворог бив з мінометів 82 калібру. З озброєння БМП і великокаліберних кулеметів противник обстрілював захисників шахти Бутівка і Луганського, з гранатометів бив по захисникам Авдіївки і Верхньоторецького. Снайпери супротивника активізувалися під Авдіївкою.

На луганському напрямку позиції ВСУ обстрілювали з мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з великокаліберних кулеметів в районі Кримського. З мінометів 120 калібру били в районі Верхньоторецького.

Щоб знизити вогневу активність противника, українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, сьогодні бойовики НЗФ обстріляли пункт пропуску «Мар'їнка», бійці ВСУ не відкривали вогонь у відповідь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: