Бійцям АТО з завтрашнього дня збільшують зарплату

Читать на русском
Рішення прийнято після консультацій з міністром оборони Степаном Полтораком і начальником Генерального штабу Віктором Муженко.

Бійцям, які несуть службу на передовій АТО, з завтрашнього дня збільшать додаткові виплати на півтори тисячі гривень.

Прийнято рішення про збільшення додаткових виплат бійцям сил АТО за несення служби на передньому краї оборони в Донбасі. Про це президент Петро Порошенко заявив під час виступу на церемонії випуску Національного університету оборони України ім. Черняховського, передає «Слово і Діло».

Рішення прийнято після консультацій з міністром оборони Степаном Полтораком і начальником Генерального штабу Віктором Муженко.

«З 1 квітня підвищити розмір додаткової грошової винагороди за виконання завдань в зоні антитерористичної операції. І для бійців, які виконують завдання на лінії безпосереднього зіткнення, ми його збільшуємо ще на півтори тисячі гривень. В цілому, додаток до основного грошового забезпечення складе 7500 гривень», - сказав глава держави.

Для тих бійців сил АТО, які знаходяться на другій лінії оборони, збільшення складе 1100 гривень. Загальний обсяг доплат для військових на цьому рубежі складе 3500 гривень, додав президент.

Раніше, Кабмін розподілив 200 мільйонів гривень на житло для нацгвардійців.

Нагадаємо, між сім'ями загиблих в зоні АТО, Кабмін поділив сім мільйонів гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: