Росія збільшить штатну чисельність збройних сил

Читать на русском
Штатна кількість ЗС РФ буде 1,9 мільйона одиниць. Ця цифра включає в себе 1 мільйон військовослужбовців.

Штатна чисельність Збройних сил РФ з липня перевищить 1,9 млн одиниць.

Про це йдеться в указі президента Росії Володимира Путіна, опублікованому на офіційному інтернет-порталі правової інформації, передає «Слово і Діло».

Генерал НАТО пропонує підтримати українські війська летальною зброєюУ відповідь на питання сенатора-республіканця Джеймса Інгофа про те, чи згоден він з тим, що США мають надати Україні летальну зброю, Скапарротті заявив, що українці ведуть важку боротьбу, назвавши їх дисциплінованими воїнами.

«Встановити штатну чисельність Збройних сил РФ: з 1 січня 2017 р. – у кількості 1 897 694 одиниць, у тому числі 1 013 628 військовослужбовців; з 1 липня 2017 року – у кількості 1 903 051 одиниці, у тому числі 1 013 628 військовослужбовців», – йдеться в документі.

Цей указ набирає чинності з дня його підписання.

Зазначимо, що Росія сформувала дві нові мотострілкові дивізії на кордоні з Україною. Про це заявив глава Міноборони РФ Сергій Шойгу. Ці дивізії, повністю укомплектовані сучасним озброєнням та спеціальною технікою.

Раніше в НАТО повідомили, що мають намір збільшити кількість військ в Європі для стримування РФ.

Нагадаємо, до кінця нинішнього року Росія повністю захиститись ракетами. Периметр кордону буде захищений як з моря, так і з повітря.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: