Петренко нагадав, що дедлайн подачі е-декларацій чиновникам, які подають їх вперше, розширений

Читать на русском
У Міністерстві юстиції України розширили термін подачі електронних декларацій для чиновників, які подають їх вперше.
Павло Петренко

Міністр юстиції України Павло Петренко закликає державних службовців, які, відповідно до закону, повинні вперше подавати електронну декларацію, зробити це після 1 квітня з дедлайном до 1 травня 2017 року.

Про це він заявив на брифінгу, передає «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

«Я звертаюся до тих державних службовців, які подають декларації вперше, це ті, хто не подавали декларації в першу хвилю... згідно зі змінами до закону, термін подачі ваших декларацій подовжено до 1 травня. Я вас прошу, в зв'язку зі сформованою ситуацією, дайте можливість подати декларації колегам, які повинні подати ці декларації до 1 квітня. Прохання, щоб ви почали процес декларації і навантаження на систему після 1 квітня», – сказав міністр.

За його словами, таким чином, декларації зможуть подати ті 100 тисяч держслужбовців, які повинні це зробити до 1 квітня.

Також Петренко закликав Національне агентство з питань запобігання корупції відправити на електронні адреси декларантів роз'яснення щодо крайніх термінів подачі декларацій.

Нагадаємо, раніше глава НАЗК Наталія Корчак прокоментувала проблеми з системою е-декларування.

Слід також зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», міністр юстиції Павло Петренко загалом дав 90 обіцянок, з яких 55 виконав, а 15 – провалив. Рівень його відповідальності – 61%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: