У НАЗК обіцяють, що до завтра реєстр е-декларацій запрацює

Читать на русском
Єдиний держреєстр електронних декларацій не працює через велику кількість відвідувачів, але його адміністратор УСС обіцяє підняти сайт до ранку 30 березня.

Єдиний держреєстр електронних декларацій не працює через велику кількість відвідувачів, але його адміністратор «УСС» обіцяє «підняти» сайт до ранку 30 березня.

Про це розповіло джерело в Національному агентстві з питань боротьби з корупцією, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«Після завершення сьогоднішньої наради в «УСС» було отримано обіцянку від ДП «УСС», яке є офіційним адміністратором реєстру електронних декларацій, про те, що ці недоліки будуть усунуті до завтрашнього ранку. У «УСС» пояснили, що неполадки пов'язані з великою кількістю одночасних сесій: одночасна кількість декларантів, які заходять до реєстру, перевищила 100 тисяч осіб. У «УСС» кажуть, що зроблять все для того, щоб розширити пропускну здатність реєстру», – розповів представник НАЗК.

Нагадаємо, сьогодні ряд високопоставлених чиновників заявив, що не можуть подати декларації через те, що електронний реєстр декларацій не працює.

Термін подання електронних декларацій закінчується 31 березня, за запізнення з поданням декларації передбачена відповідальність.

27 березня Президент Петро Порошенко підписав закон про е-декларування з поправками, які вимагають від неурядових антикорупційних організацій подавати декларації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: