Президента Білорусі Лукашенка запросили відвідати США

Читать на русском
Президента Білорусі Олександра Лукашенка запросили на церемонію з нагоди 100-ї річниці вступу США у Першу світову війну.

Посольство США в Білорусі надіслало запрошення президенту республіки Олександру Лукашенку відвідати Сполучені Штати Америки для участі у церемонії з нагоди 100-ї річниці вступу США у Першу світову війну.

Про це повідомляє російський «Інтерфакс», посилаючись на американську дипмісію, передає «Слово і Діло».

Лукашенко закликає зберегти Євросоюз «за всяку ціну»Президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив думку, що Євросоюз потрібно зберегти, «чого б це не коштувало».

«Президентові Лукашенку поряд з главами інших країн, які були втягнуті у Першу світову війну, було направлено запрошення взяти участь у церемонії з нагоди сотої річниці вступу США у цю війну», – зазначили в американському посольстві.

У відомстві також поінформували, що церемонія відбудеться в Канзас-Сіті 6 квітня.

Відзначимо, що останній раз Лукашенко відвідував США у вересні 2015 року, де взяв участь у 70-й сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку.

Нагадаємо, наприкінці 2016 року Лукашенко назвав Дональда Трампа, який переміг на президентських виборах у США, «жорстким проамериканським громадянином». Президент Білорусі тоді закликав припинити ажіотаж з приводу обрання Трампа президентом США і вважає його виключно «проамериканськи налаштованим».

Раніше повідомлялося, що Порошенко і Лукашенко поговорили про Донбас та активізацію діалогу.

Нагадаємо, Лукашенко звинуватив Захід у підтримці «п'ятої колони» у Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: