Лукашенко звинуватив Захід у підтримці «п'ятої колони» в Білорусі

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив зі звинуваченнями на адресу Заходу, який нібито підтримує «п'яту колону» в Білорусі.
bdg.by

Президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив зі звинуваченнями на адресу Заходу, який нібито підтримує «п'яту колону» в Білорусі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Белта».

«Нас більше хвилюють спроби сучасними методами протиборства, протистояння нагнітати обстановку всередині Білорусі і вести проти неї відповідні дії. Спроба нашої «п'ятої колони» за підтримки (знову ж таки, ми це фіксуємо, я тут нікого зовсім не залякую), фінансуванні західних фондів і керівництві західними спецслужбами наших відморозків, які втекли за кордон, – спроба нагнітати ситуацію в Білорусі», – заявив Лукашенко .

При цьому він додав, що уряд Білорусі буде реагувати на «заворушення», і вони турбують його більше, ніж війська НАТО біля кордону.

У багатьох містах Білорусі пройшли масові протести проти спроби Лукашенко ввести так званий «податок на дармоїдів». Протести тривають вже кілька тижнів, незважаючи на те, що Лукашенко відклав введення цього закону.

В цілому з 1 березня в Білорусі заарештували 150 осіб.

Нагадаємо, в Білорусі судять учасників дозволеного «Маршу недармоїдів» в Мінську.

11 березня суд в Мінській області призначив 15 діб арешту організаторам маршу: чолі руху «За Свободу» Юрію Губаревич і лідеру «Об'єднаної громадянської партії» Анатолію Лебедько.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: