Кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен приїхала до Росії

Читать на русском
Лідер правої партії Національний фронт Марін Ле Пен прибула до Росії з візитом у пошуках джерел фінансування для своєї президентської кампанії.
Фото: ИноСМИ

Лідер правої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен прибула до Росії з візитом у пошуках джерел фінансування для своєї президентської кампанії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на BBC.

У Москві Ле Пен має зустрітися з депутатами Держдуми РФ. Поки точно невідомо, чи зустрінеться вона з президентом Росії Володимиром Путіним.

Експерт: Ле Пен буде більшою проблемою для самої Франції, ніж для УкраїниЕксперти оцінили кандидатів на посаду президента Франції та пояснили, чому не варто побоюватися виграшу навіть проросійських кандидатів.

За відомостями її однопартійців, вона прибула до Російської Федерації у пошуках джерел фінансування для президентської, а згодом і парламентської виборчих кампаній.

З 2011 року це вже четверта поїздка Марін Ле Пен до РФ.

У Кремлі неодноразово висловлювали свої симпатії до Ле Пен, оскільки вона неодноразово виступала за зняття санкцій проти РФ, введених після анексії Криму.

Нагадаємо, свої кандидатури для участі у виборах на пост президента Франції висунули 11 кандидатів.

Згідно з даними опитувань кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон і в першому, і в другому турі виборів має залишити Ле Пен позаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: