Ле Пен звинуватила французьку владу в політичному переслідуванні

Читать на русском
Лідер партії Національний фронт Марін Ле Пен заявила про переслідування влади і висловила стурбованість президентською кампанією в країні.

Лідер партії «Національний фронт» Марін Ле Пен заявила про переслідування влади і висловила стурбованість президентською кампанією в країні.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «РІА-Новини».

Раніше повідомлялося, що Ле Пен викликали в суд для можливого пред'явлення звинувачень у справі про фіктивний найм двох помічників. Лідер «Нацфронту» відмовилася постати перед суддями, заявивши, що вона не буде відповідати на питання до закінчення президентської кампанії.

«Я турбуюсь. Вибори відбудуться через 49 днів, і ось вже 40 днів ми не можемо говорити про політику, а дебати практично заборонені ... Половина кампанії, якщо я можу собі дозволити (так би мовити - ред.), марна. І це катастрофічно, оскільки президентські вибори - основоположні, і можливо, набагато більше, ніж будь-які інші, тому що Франція знаходиться на роздоріжжі і тому що французам все складніше знати, хто і що пропонує», - заявила Ле Пен в ефірі телеканалу BFM TV.

WikiLeaks оприлюднив компромат на Фійона та Ле ПенWikiLeaks опублікував компромат на кандидатів в президенти Франції Франсуа Фійона і Марін Ле Пен.

«Я думаю, що існує прагнення включитися в президентські вибори ... Прокуратура залежить від політичної влади. Прокуратура не є незалежною. Існує певна кількість політизованих прокурорів», - зазначила Ле Пен. Вона додала, що дуже чітко відчувається «переслідування».

Як повідомлялося, Європарламент проголосував за зняття депутатської недоторканності з лідера французької опозиційної партії «Національний фронт» і кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен.

За кілька днів до цього Ле Пен відмовилася надягати хустку на зустріч з муфтієм Лівану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: