Показова страта Вороненкова: Україна кинула виклик ФСБ – РФ прийняла та провела блискучу спецоперацію

Читать на русском
Петро Олещукполітичний експерт
Тарас Березовецьполіттехнолог
Олександр Маслакполітолог

Показова страта Вороненкова – це свідчення того, що у Росії чимало впливових «товарищів», які не проти приєднатися до числа подібних «свідків». Тепер їх стане менше.

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив політолог Петро Олещук, передає «Слово і Діло».

«Показове вбивство екс-депутата Держдуми РФ – свідчення того, що українська держава не готова до таких складних геополітичних комбінацій через стан спецслужб, який залишається незадовільним. Прийнявши Вороненкова, у нас кинули виклик ФСБ. Там виклик прийняли та провели блискучу спецоперацію», – прокоментував ситуацію політолог Петро Олещук.

«Путін вбив у центрі Києва екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Саме так. Давайте не обманювати самі себе. Так, на курок натиснув не його палець. Йому не потрібен Крим або Донбас. Потрібна вся Україна, до останньої п'яді. Українські пацифісти можуть і далі кидатися на українську владу і жаліти дівчинку-інваліда, якій заборонили в'їзд до України. Це вже відкрита війна з боку держави-терориста», – переконаний політтехнолог Тарас Березовець.

За його словами, головна мета РФ – знищення української нації як такої та остаточне вирішення «українського питання».

«Час усім нарешті зрозуміти це. Настав час сісти за круглий стіл. Завтра для країни може бути пізно. Україні випала важка місія – назавжди покінчити з цим злом. Зло аморальне та наскрізь брехливе. Але й воно не вічне і з ним врешті-решт буде покінчено», – написав у своєму Facebook експерт.

«Що тепер скажуть ті «дотепники», які сміялися із прибуття в Україну Вороненкова? А справа вимальовується більш ніж серйозна. Плюс вибух на складах. Активність російський спецслужб зашкалює. Поки хтось займається дерибаном. Повторю давню тезу, підтверджену нинішніми пострілами у Києві: керівництво РФ – терористична організація. Відповідно, Путіна має чекати доля бен Ладена», – підкреслив політолог Олександр Маслак в соцмережі.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що вбивцю Вороненкова затримали. У Нацполіції підозрюють участь РФ.

У свою чергу, прес-секретар президента Росії прокоментувати вбивство Вороненкова відмовився, заявивши, що «це не наша тема».

Нагадаємо, Вороненков був свідком ГПУ у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: