«Рука Москви» на цей момент є головною версією вбивства Вороненкова – Нацполіція

Читать на русском
Зараз серед можливих версій вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова основною є причетність до нього спецслужб Росії.
twitter.com/radiosvoboda

Зараз серед можливих версій вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова основною є причетність до нього спецслужб Росії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

«На цей момент ми розуміємо, враховуючи особу загиблого, серед першочергових версій розглядаємо саме дії Російської Федерації, спрямовані на знищення цієї особи як такої, яка давала важливі покази і відігравала ключову роль у процесах, які відбувалися в Україні», – заявив заступник голови Національноъ поліції Олександр Вакуленко.

При цьому він додав, що правоохоронці займаються з'ясуванням обставин вбивства екс-депутата. У поліції пообіцяли надати детальнышу інформацію після відпрацювання місця вбивства і аналізу оперативної інформації і даних слідства.

Сьогодні у центрі Києва у стрілянині був вбитий колишній депутат Держдуми Росії Денис Вороненков, який восени минулого року залишив РФ і отримав українське громадянство у грудні 2016 року.

Слідчий комітет Росії (СКР) оголосив його в розшук.

Раніше Вороненков дав свідчення українському слідству у рамках провадження про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: