Утікача Онищенка допитали за допомогою скайпу

Читать на русском
Слідчі Генпрокуратури допитали народного депутата Олександра Онищенка за допомогою скайп-зв'язку.

Слідчі Генпрокуратури допитали народного депутата Олександра Онищенка за допомогою скайп-зв'язку.

Однак, коли питання прокурорів почали стосуватися конкретних речей, Онищенко уникав відповідей.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK розповів Назар Холодницький, заступник Генерального прокурора України, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, пише «Слово і Діло».

«Детективи, прокурор були з одного боку, Онищенко - по іншу сторону скайп-зв'язку. Були розмови, і він добре все розповідав. Прокурор почав задавати конкретні питання, наприклад, чи платили, умовно кажучи, за призначення будь-якого з міністрів», - повідомив Холодницький.

«Плівки Онищенка»: нардеп тягне час із обіцяним оприлюдненням чергової порції компроматуНардеп-утікач досі не оприлюднив провокативний запис своєї розмови з адвокатом Андрієм Циганковим.

Він пояснив, що прокурор ставить конкретні питання, на кшталт таких, кому платили, коли, якими засобами - готівкою або переказами, а якщо переказ, то через якийсь банк, - тому, що слід чітко встановити час, місце, спосіб та знаряддя скоєння тих чи інших злочинів.

«На це Онищенко відповідав: «Не пригадую, не знаю, потім». І такі шаблонні відповіді - на всі питання. То, вибачте, ти говориш загальні фрази, а коли переходимо до конкретного, то я «не пам'ятаю, я не знав», - повідомив про деталі допиту Холодницький.

Раніше Україна відправила запит до правоохоронних органів Лондона для дозволу проведення допиту народного депутата Олександра Онищенка.

Як повідомлялося, в НАБУ чекають дозвіл Інтерполу на арешт Онищенко. Раніше, суд відмовився повернути Онищенко недоторканність.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: