РФ урізала фінансування Криму на півтора мільярда

Читать на русском
Підконтрольний Кремлю «парламент Криму» 22 березня затвердив поправки до бюджету на 2017 рік, які зменшили дохідну і видаткову частини бюджету Криму на 1,55 мільярда рублів.

Підконтрольний Кремлю «парламент Криму» затвердив поправки до так званого бюджету, які зменшили дохідну і видаткову його частини 1,55 млрд рублів.

Відповідний законопроект опублікований на офіційному сайті кримського парламенту, передає «Слово і Діло».

«Сбербанк» заявив, що залишається в УкраїніГлава «Ощадбанку» Герман Греф спростував поширену в ЗМІ інформацію щодо можливого виходу фінансової установи з українського ринку, адже раніше не називав подібні версії вирішення проблеми.

Так звана міністр фінансів півострова Ірина Ківіко заявила на засіданні профільного комітету, що «на цю суму підписано менше надходжень за федеральною цільовою програмою».

Наприкінці грудня 2016 року в анексованому Криму ухвалили бюджет на 2017 рік, відзвітувавши про «рекордне» у майбутньому зростання доходів.

Згідно з ухваленим «документом» дохідна частина скарбниці півострова становитиме майже 132 мільярди рублів, а видаткова – без малого 135 мільярдів рублів.

Раніше в українському уряді представили план повернення Криму.

Нагадаємо, США збережуть санкції проти Росії до повернення Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: