Кабмін поділив сім мільйонів гривень між сім'ями загиблих в зоні АТО

Читать на русском
Кабінет міністрів розподілив субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих в зоні АТО.

Понад сім мільйонів гривень Кабінет міністрів розподілив до місцевих бюджетів як компенсацію сім'ям загиблих бійців, та таких, що отримали інвалідність в зоні АТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Згідно з розпорядженням №167 від 16 березня, уряд розподілив субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих, а також для осіб з інвалідністю I-II групи та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних при час безпосередньої участі в АТО, і які потребують поліпшення житлових умов, на 2017 рік в сумі 7016,12 тис. грн.

При цьому найбільше з цієї суми (2,86 млн грн) виділено бюджету Києва. Кабмін доручив Міністерству соціальної політики забезпечити узгодження розподілу з комітетом Верховної Ради з питань бюджету.

Нагадаємо, раніше в Кабміні заявили про підвищення пенсій в поточному році.

Також, Кабмін урізав квоти на імміграцію в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: