У Кремлі назвали «неважливим» питання про примирення з Україною

Читать на русском
Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає неважливим питання про терміни примирення з Україною.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає «неважливим» питання про терміни примирення з Україною і зазначив, що конфлікт між країнами не вдасться вирішити швидко.

Про це він заявив в інтерв'ю РБК, передає «Слово і Діло».

«Я не думаю, що хтось зможе дати такі прогнози (про відновлення дружніх відносин з Україною, - ред.). Це перше. А друге, з точки зору нашої нинішньої реальності, положення і статусу Криму як регіону Російської Федерації, це не так вже й важливо, тому що це навряд чи колись щось зміниться», - заявив Пєсков.

У Кремлі свято вірять, що Україна визнає Крим російськимПрес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що, референдум на півострові стався внаслідок подій в Києві, які становили небезпеку жителям Криму.

У той же час він зазначив, що відносини з Україною займають важливе місце у політичному і економічному житті РФ.

«Безумовно, Україна надзвичайно важлива для нас, вона важлива для нас і в плані міждержавних відносин, вона важлива для нас і в економічному плані, вона важлива і в гуманітарному плані...Це важко переоцінити, це важливо досі, незважаючи на всі витрати ось тієї ситуації, в яку ми разом потрапили з Україною. Швидко пройти через цей біль не вийде», - зазначив Пєсков.

Він також назвав умовою відновлення відносин між країнами «зниження емоційного напруження та ідеологічного одурманення в регіонах України».

Раніше у Кремлі заявили про відсутність сценарію інтеграції «Л/ДНР» до складу РФ.

Нагадаємо, раніше керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомляв, що Росія змінила політику щодо Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: