Савченко зізналась, що брала участь у стрільбах разом з бойовиками

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко підтвердила інформацію про те, вона брала участь у спільних із бойовиками стрільбах на окупованому Донбасі.
Надія Савченко

Народний депутат Надія Савченко підтвердила інформацію про те, вона брала участь у спільних із бойовиками стрільбах на окупованому Донбасі.

Про це розповів очільник Служби безпеки України Василь Грицак в ефірі одного з телеканалів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «24 канал».

Він зазначив, що наразі правоохоронці перевіряють інформацію стосовно того, чи могла Савченко підбурювати українських військових до акцій непокори. Очільник СБУ також прокоментував, як проходив допит нардепа слідчими СБУ.

У мережі з'явилося відео відвідування Савченко полонених на ДонбасіУ мережі з'явилося відео, як народний депутат Надія Савченко відвідала українських полонених на окупованій території Донецької області.

«На більшість питань, які ставив слідчий, вона відмовлялася відповідати. Але водночас підтвердила факти, оприлюднені у ЗМІ, щодо участі у стрільбах разом з учасниками незаконних збройних формувань», – наголосив Грицак.

Зазначимо, раніше голова СБУ Василь Грицак говорив, що Савченко звинуватять у злочині, якщо зберуть достатньо доказів.

Нагадаємо, Савченко запевняла, що потрапила в «ДНР» у результаті спецоперації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: