Фейгін звинуватив Савченко в роботі на Медведчука

Читать на русском
Колишній адвокат Надії Савченко Марк Фейгін вважає, що візити нардепа на окупований Донбас організовує Віктор Медведчук.

Колишній адвокат Надії Савченко Марк Фейгін вважає, що візити нардепа на окупований Донбас організовує Віктор Медведчук.

Таку думку він висловив в інтерв'ю «Укрінформу», пише «Слово і Діло».

«На мій погляд, це спецоперація на гроші Медведчука за погодженням з Лубянки. Саме з Луб'янки. Подібний виїзд Савченко не міг замикатися тільки на Суркові», - вважає він.

«На жаль, пані Савченко знову проявила себе обмеженою людиною. І це сумно. Сталося те, про ймовірність чого я говорив раніше. Вона потрапила під вплив людей, інтереси яких замикаються не в Україні, і активно використовується ними в їх тактичних цілях. Тут загострення під Авдіївкою, постійно нові трупи, складні питання, пов'язані з блокадою, а вона їде на окуповану територію. Розцінюю цей крок як провальний», - зазначив адвокат.

У мережі з'явилося відео відвідування Савченко полонених на ДонбасіУ мережі з'явилося відео, як народний депутат Надія Савченко відвідала українських полонених на окупованій території Донецької області.

«Наскільки сама Надія залучена в ситуацію, не знаю, але її сестра Віра - дуже щільно. А вже через неї - вихід на Медведчука. І Рубан - теж людина Медведчука. Упевнений, що справі звільнення полонених все це тільки шкодить», - додав Фейгін.

Нагадаємо, 24 лютого нардеп Надія Савченко виїхала в так звану «ДНР», де разом з представниками бойовиків відвідала колонії, в яких утримують українських полонених.

Раніше, депутат Надія Савченко оприлюднила список осіб, які утримуються бойовиками в окупованій Макіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: