Поліція відкрила новий блокпост для контролю за транспортуванням вантажів до ОРДЛО

Читать на русском
Поліція також відкриє додаткові стаціонарні блокпости на всій лінії розмежування в ключових транспортних вузлах. Траси і другорядні дороги патрулюватимуть мобільні групи поліції.

Новий блокпост співробітники Нацполіції та Нацгвардії відкрили у Верхньоторецькому Донецької області.

Таким чином, поліція створює контроль на всіх дорогах, які використовувалися для поставок товарів на окуповану територію, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію прес-служби поліції Донецької області.

На додатковому блокпосту цілодобово нестимуть службу співробітники поліції та Національної гвардії.

«Таким чином, на законних підставах взяті під контроль шляхи, які використовували для поставок товарів на окуповану територію. Серед основних напрямків: залізничну колію Костянтинівка-Новгородське (ст. Фенольна)-Верхньоторецьке-Ясинувата, а також автомобільні траси між Костянтинівкою, Торецьком та нині окупованою Ясинуватою», - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що додаткові стаціонарні блокпости відкриються по всій лінії розмежування в ключових транспортних вузлах. Крім того, траси і другорядні дороги патрулюватимуть мобільні групи поліції.

Вчора президент України Петро Порошенко запропонував ухвалити рішення про тимчасову повну зупинку транспортного сполучення з окупованими територіями Донецької та Луганської областей.

Цю ініціативу підтримала РНБО, яка доручила правоохоронцям невідкладно припинити переміщення вантажів залізничними та автомобільними шляхами.

Рішення про перекриття сполучень з окупованою територією Донецької та Луганської областей не стосується громадян та їхнього особистого майна, уточнив очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: