Під Слов'янськом сталася бійка блокадників із поліцією

Читать на русском
На блокпосту в Слов'янську в результаті зіткнень з учасниками блокади Донбасу 7 поліцейських зазнали тілесних ушкоджень.

На блокпосту в Слов'янську в результаті зіткнень з учасниками блокади Донбасу 7 поліцейських зазнали тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє прес-служба донецької поліції, інформує «Слово і Діло».

Повідомляється, що співробітники поліції попросили учасників блокади показати документи на зброю, проте ті відмовилися. В результаті словесної перепалки виник конфлікт.

«В результаті конфлікту 7 співробітників поліції Донецької області отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і зараз знаходяться в лікарні», - зазначив глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Також повідомляється, що на місці події був народний депутат Володимир Парасюк, який почав завдавати удари співробітникам поліції і намагався вирвати зброю у поліцейських.

Блокада Донбасу – аргументи «за» і «проти»Майже два місяці триває блокада окупованого Донбасу, проте не всім до вподоби така ініціатива. Наприклад, 1,5 тисячі ветеранів АТО сьогодні відмовилися брати участь у блокаді залізниці на Донбасі.

Повідомляється, що за цим фактом слідчим управлінням ДУНП в Донецькій області відкрито кримінальне провадження за 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» КК України.

Пізніше учасники блокади озвучили свою версію того, що сталося конфлікту. За їх словами, поліція застосовувала силу і сльозогінний газ, в результаті чого Парасюк був госпіталізований.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Києва сталися сутички між прихильникам блокади Донбасу і Національною гвардією.

Раніше в трьох українських містах відбулися акції протесту на підтримку затриманих учасників блокади в Кривому Торці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: