Радикали громлять банк у центрі Києва: поліція застосувала сльозогінний газ

Читать на русском
У центрі Києва на Хрещатику прихильники блокади Донбасу влаштували штурм «Альфа-банку», в результаті чого почалися зіткнення мітингувальників з бійцями Нацгвардії.

У центрі Києва на Хрещатику прихильники блокади Донбасу влаштували штурм «Альфа-банку», в результаті чого почалися зіткнення мітингувальників з бійцями Нацгвардії.

Присутні в центрі Києва прийшли до відділення «Альфа-банку» на Хрещатику, куди кидають каміння з метою розбити вікна, передає «Страна», пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що всього в акції беруть участь понад ста осіб. Навколо підривають петарди, радикали ламають бордюр і тротуарну плитку і кидають в бік банку.

Відзначається, що навколо стоять поліцейські і спецпідрозділи, які змушені були застосувати сльозогінний газ, активісти відступили.   В результаті протестуючі під крики «Слава Україні» зламали вивіску «Альфа-банку».

Крім того, як передає «УНІАН», в Києві дві групи правоохоронців на вулиці Десятинна, 3-А, оточили офісне приміщення, яке, за твердженням активістів ОУН, належить олігархові Рінату Ахметову.

Повідомляється, що радикалам не вдалося відтіснити правоохоронців, і вони вирішили повернутися на Майдан.

Також правоохоронці оточили підходи до будівлі, в якій розміщується Міністерство закордонних справ.

Як повідомлялося, в Києві активісти заклали цеглою вхід в один з офісів Сбербанку Росії і вимагали позбавити його ліцензії.

Нагадаємо, в трьох українських містах відбулися акції протесту на підтримку затриманих учасників блокади в Кривому Торці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: