Ще три українських міста мітингували на підтримку блокади

Читать на русском
У трьох українських містах відбулися акції протесту на підтримку затриманих учасників блокади в Кривому Торці.

У трьох українських містах відбулися акції протесту на підтримку затриманих учасників блокади в Кривому Торці.

Рівненські активісти, що підтримують торговельну блокаду Донбасу, зібралися в будівлі обласної державної адміністрації, повідомили в штабі блокади торгівлі з окупантами в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Активісти Рівного зібралися в приміщенні обласної державної адміністрації та висловили вимогу негайного звільнення затриманих учасників блокади», - йдеться в повідомленні штабу.

Незважаючи на те, що біля будівлі Рівненської ОДА спалили шину, розмова з владою проходила спокійно, передає ЧаРівне.

Також в Чернівцях активісти вийшли на мітинг на підтримку затриманих учасників блокади після чого зайшли в будівлю Чернівецької обласної державної адміністрації.

«Будемо писати вимоги. Будемо вимагати позачергову сесію. Ми повинні підтримати блокаду ОРДЛО», - заявила представниця протестуючих Ольга Кобевко.

Weche info повідомляє, що активісти вимагають скликати позачергову сесію облради 14 березня і звільнити главу МВС Арсена Авакова.

У центрі Вінниці протестувальники палили шини і висунули ультиматум обласної СБУ звільнити всіх затриманих блокадчіков до 10 ранку 14 березня, передає Vlasno.info.

Як повідомлялося, що в Луцьку протестують проти розгону блокади на Донбасі зайняли приміщення в будівлі Волинської ОДА.

Раніше СБУ інформувала про затримання 43 осіб зі зброєю під час контрдиверсійні заходів в населених пунктах Торецькому, Щербинівка і Курдюмівка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: