Кияни зможуть «ловити» безкоштовний Wi-Fi відтепер і в тролейбусах

Читать на русском
За інформацією КП «Київпастранс» з 10 березня в перших київських тролейбусах з'явився безкоштовний доступ до мережі інтернет.

За інформацією КП «Київпастранс» з 10 березня в перших київських тролейбусах з'явився безкоштовний доступ до мережі інтернет.

Про це повідомляється на сайті підприємства, пише «Слово і Діло».

Спеціально для проекту були відібрані одні з найдовших тролейбусних маршрутів в центральній частині міста, Святошинському, Шевченківському та Подільському районах за маршрутами №№ 5, 6, 18, 25, 28, 33, 35, 41, повідомили в прес-службі.

Підключитися до Wi-Fi можна з пристроїв, що підтримують функцію бездротового інтернету, і користуватися ним протягом всієї поїздки з будь-якої точки в салоні тролейбуса.

Як зростали транспортні витрати киян за останні півстоліттяУ зв’язку з черговим підвищенням цін на проїзд «Слово і Діло» відтворило історію тарифоутворення в громадському транспорті Києва за останні півстоліття.

«Безкоштовний доступ до мережі Wi-Fi в громадському транспорті дозволить нашим пасажирам не тільки користуватися соціальними мережами або переглядати новини, але і більш ефективно планувати свої поїздки. За допомогою додатків «Яндекс.Транспорт» і EasyWay кияни можуть відстежувати пересування громадського транспорту або уникати пробок. А відвідавши офіційну сторінку КП «Київпастранс», можна ознайомитися з маршрутами та графіками руху громадського наземного транспорту. До речі, безкоштовний Wi-Fi також працює і в сучасних трамваях PESA і Електрон, які курсують Борщагівською лінією швидкісного трамвая», - повідомив генеральний директор «Київпастрансу» Дмитро Левченко.

Нагадаємо, в Україні впроваджують технологію дзвінків з міських номерів через Wi-Fi.

Раніше в КМДА назвали вартість запуску наземного транспорту з Троєщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: