Суд скасував штрафи АМКУ щодо WOG

Читать на русском
Господарський суд міста Києва визнав недійсним накладення санкцій Антимонопольним комітетом України (АМКУ) на компанію ВОГ РІТЕЙЛ у рамках так званої бензинової справи.

Господарський суд міста Києва визнав недійсним запровадження санкцій Антимонопольним комітетом України (АМКУ) на компанію «ВОГ РІТЕЙЛ» в рамках так званої «бензинової справи».

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу компанії WOG, передає «Слово і Діло».

АМКУ визнав незаконним рішення КМДА про заборону продажу алкоголю вночіАдміністративна колегія Київського обласного територіального відділення АМКУ визнала незаконним рішення Київської міської ради про заборону на продаж алкоголю вночі.

Так, раніше за підсумками розслідування так званої «бензинової справи» 28 жовтня 2016 року Антимонопольний комітет України ухвалив рішення про накладення штрафних санкцій на провідних операторів паливного ринку в розмірі понад 204 млн грн.

«Компанія ВОГ РІТЕЙЛ, разом з іншими трейдерами, опинилася в «штрафному переліку» АМКУ, а також була безпідставно звинувачена в «змові та антиконкурентних діях» на ринку. Зазначене рішення Комітету було оскаржено компанією в суді. В рамках позову ВОГ РІТЕЙЛ вимагав визнати недійсним рішення Антимонопольного комітету як у частині звинувачень на адресу компанії в нібито незаконних діях, так і в частині накладання на ВОГ РІТЕЙЛ штрафних санкцій у розмірі понад 54 мільйони гривень. Так, 6 березня 2017 року Господарський суд міста Києва визнав недійсним рішення АМКУ, задовольнивши позов ВОГ РІТЕЙЛ до Комітету в повному обсязі», – повідомляють у компанії.

Нагадаємо, раніше АМКУ оштрафував «Київенерго».

Також відомо, щоАМКУ оштрафував «ПриватБанк» на 82 тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: