Бойовики з «Градів» обстріляли Авдіївку – штаб АТО

Читать на русском
У штабі Антитерористичної операції розповіли про обстріли минулої доби поблизу лінії розмежування.

Російсько-окупаційні війська 82 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, застосовуючи реактивні системи залпового вогню «Град» (при обстрілі Авдіївки) і 82, 120-мм міномети.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«На донецькому напрямку не спокійно було в Авдіївці, де ворог використовував окрім стрілецького озброєння, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем ще й міномети та танки. А близько 19.00 до обстрілів долучили ще і РСЗВ БМ-21 «Град», – йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 мм окупанти вели вогонь по позиціях неподалік Широкіного, Новотроїцького, Мар’їнки та Красногорівки, окрім того по Широкіному бив танк. З 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та гранатометів російські найманці обстрілювали Гнутове, з БМП, СПГ - Водяне, а по Павлополю та Чермалику вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

На луганському напрямку російські окупанти з великокаліберних кулеметів та гранатометів обстріляли позиції поруч Валуйського, Новоолекандрівки та Новозванівки, а зі 120 мм мінометів укріплення в районі Кримського.

Боевики из «Градов» обстреляли Авдеевку – штаб АТОSlovoiDilo

Нагадаємо, бойовики обстріляли Мар'їнку з танків.

Раніше в штабі АТО повідомили про двох загиблих українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: