Глава МЗС Люксембурга приїде на Донбас, аби проінспектувати виконання Мінських угод

Читать на русском
13-14 березня в Україні з офіційним візитом перебуватиме міністр закордонних і європейських справ Люксембургу Жан Ассельборн, запланована поїздка на Донбас.
Жан АссельборнФото: 24smi.org

В ході візиту міністра закордонних і європейських справ Люксембургу Жана Ассельборна до України 13-14 березня запланована також поїздка дипломата на Донбас.

Дипломат планує приділити особливу увагу ситуації на Донбасі в контексті збереження санкцій проти Росії, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням Міністерство закордонних справ України.

Попри обіцянку Клімкіна, Порошенко призначив лише двох послівНезважаючи на обіцянку очільника МЗС Павла Клімкіна, за останній місяць були призначені лише двоє послів.

«Метою візиту є поглиблення українсько-люксембурзького політичного діалогу. Крім того, важливу увагу в ході візиту Ассельборна буде приділено аналізу ситуації на Донбасі в контексті збереження позиції Євросоюзу щодо санкцій проти Росії, а також співпраці Україна-ЄС з урахуванням стану імплементації Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС і функціонування Зони вільної торгівлі», – йдеться в повідомленні зовнішньополітичного відомства.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко не зміг виконати обіцянку про підписання з Люксембургом Конвенції про скасування подвійного оподаткування, яку він дав у жовтні 2015 року.

Як відомо, Люксембург визнаний однією з найбільш безпечних для еміграції країн світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: