Бої за Донбас: сили АТО потрапили під руйнівний обстріл

Читать на русском
За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 107 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових.

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 107 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових: двоє військових ЗСУ загинули, дев'ять отримали поранення і сім були травмовані.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Атаки сепаратисти вели по всіх напрямках. На маріупольському напрямі більшість ворожих обстрілів відбувалося в районі Гнутове, Мар'їнки, Водяного, Красногорівки, Талаківці, Павлополі.

На Донецькому напрямку танки та міномети сепаратистів вели вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів сепаратисти били по Кам'янці, Невельському, Зайцеве. З гранатометів і стрілецької зброї - по Досвідченому, Новгородському, Кам'янці, шахті Бутівці і Пісках. БМП вели вогонь по Луганському.

Особливо жорсткі бої були на Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 мм артилерії, 120 і 82 мм мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів бойовики обстріляли Кримське та інші н.п.

За попередніми даними, лікарні «ДНР» масово готуються до прийому бойовиків, терористи несуть великі втрати.

Глава Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг заявив, що сторони конфлікту на Донбасі не тільки не відводять важке озброєння від лінії зіткнення, але і раніше відведене повертають на передову.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: