Депутат: БПП намагається сколотити коаліцію «на п'ятьох»

Читать на русском
Народний депутат, заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко розповів про хід переговорів щодо розширення коаліції.
Олексій ГончаренкоФото: "Українське фото"

Фракція «Блоку Петра Порошенка» веде переговори про розширення коаліції, але поки безрезультатно.

За словами депутата від політичної сили Олексія Гончаренка, метою блоку є повернення того формату коаліції, який сформувався на самому початку роботи чинного скликання Ради, пише «Слово і Діло» з посиланням на телеканал «112 Україна».

«Ми хочемо коаліцію на п'ятьох, ми про це неодноразово говорили, той формат, у якому вона була з самого початку, з «Сапоміччю», «Батьківщиною» і РПЛ», – зазначив депутат.

Вірус диктатури: чи можливий в Україні авторитарний сценарій в управлінні країною?Здавалося б, після Революції Гідності навряд чи знайдуться політики, які наважаться повторити шлях команди екс-президента Віктора Януковича. Однак історія, схоже, має властивість повторюватися.

З його слів, у політсилі активно закликають колишніх соратників повернутися до парламентської більшості. «Ми готові до того, щоб до нас приєдналися наші колеги, ми їх запрошуємо, бо роботи в Україні дуже багато, потрібно працювати, нести відповідальність, а не тільки критикувати... Верховна Рада для того й існує, щоб вести переговори, тому вони йдуть безперервно, але будь-яких результатів, які можна довести до відома громадськості, на сьогоднішній день немає», – розповів Гончаренко.

Раніше видання «Страна» опублікувало інсайд, у якому йшлося про намір БПП, «Народного фронту» й «Радикальної партії» створити коаліцію, розділити урядові посади та змінити Конституцію.

Як відомо, спікер парламенту Андрій Парубій відмовився оприлюднювати список членів парламентської більшості, мотивувавши це тим, що у нього немає відповідних повноважень. Після цього «Слово і Діло» самостійно підрахувало кількість членів коаліції. Що з цього вийшло – читайте за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: