Протягом року поліція розшукала понад 4 тисячі безвісти зниклих дітей

Читать на русском
Протягом 11 місяців до органів поліції надійшло майже 5,5 тисяч повідомлень про зникнення безвісти дітей. У 80 відсотках випадків поліція розшукала неповнолітніх протягом доби.

Протягом 11 місяців цього року до органів поліції надійшло майже 5,5 тисяч повідомлень про зникнення безвісти дітей. У 80% випадків поліція розшукала неповнолітніх протягом доби.

Про це повідомляє прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

До органів поліції надійшло 5485 повідомлень про зникнення безвісти дітей, в тому числі 97 (1,7%) про зникнення вихованців інтернатних закладів. Протягом доби за гарячими слідами розшукано 80% (4395) дітей, що зменшує ризик вчинення щодо дитини протиправних дій.

У 2016 році в світі загинули 74 журналістиЦього року в усьому світі загинули 74 журналісти в зв'язку з роботою. Про це йдеться в щорічному звіті міжнародної правозахисної організації Репортери без кордонів.

За фактами зникнення дітей відкрито 697 кримінальних проваджень за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 КК.

Крім того, повідомили в МВС, протягом цього року більш ніж на 20% зменшилася кількість правопорушень, скоєних дітьми. На 25% зменшилася кількість тяжких та особливо тяжких злочинів, скоєних неповнолітніми.

Нагадаємо, у КМДА обіцяли, що до кінця року в усіх столичних школах встановлять камери спостереження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: