Нардеп Немировський «махнув рукою» на незаконну вирубку лісу?

Читать на русском
Народний депутат Андрій Немировський, попри обіцянку, за 9 місяців не зареєстрував жодного законопроекту, спрямованого на запобігання масовій вирубці лісу.
Андрій НемировськийФото: solydarnist.org

Депутат від «Народного фронту» Андрій Немировський провалив обіцянку подати до Верховної Ради законопроект, спрямований на запобігання масовій протиправній вирубці лісу в Україні.

Її він дав іще 6 травня минулого року, нагадує «Слово і Діло».

«За результатами перевірок встановлено низку прогалин у законодавстві, внаслідок яких ми маємо такі катастрофічні наслідки шкоди природному фонду України! Хочу відзначити роботу УСБУ в Закарпатській області – вони не лише провели перевірки й надали ґрунтовні відповіді на ці звернення, але й запропонували своє бачення врегулювання проблем у сфері лісового господарства! Більшість пропозицій найближчим часом будуть реалізовані в моїх законодавчих ініціативах», – написав тоді в Facebook Немировський.

Однак документального підтвердження природоохоронний ентузіазм нардепа так і не отримав. Моніторинг законотворчої діяльності парламентаря, проведений аналітиками «Слова і Діла», показав, що жодного відповідного проекту закону він станом на 10 березня 2017 року так і не зареєстрував.

Додамо, що в досьє Немировського наразі лише 31 обіцянка, з них він виконав 10. У рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради він посідає 185-ту сходинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: