Російський банк почав обслуговувати громадян із «паспортами» «Л/ДНР»

Читать на русском
Державний Сбербанк Росії з 7 березня почав обслуговувати громадян за паспортами самопроголошених Донецької та Луганської народних республік.

Державний Сбербанк Росії з 7 березня почав обслуговувати громадян за «паспортами» самопроголошених Донецької та Луганської «народних республік».

Про це пише «РИА Новости» з посиланням на прес-службу банку, повідомляє «Слово і Діло».

Як повідомили в прес-службі, після підписання президентом РФ Володимиром Путіним указу про визнання «паспортів» ДНР/ЛНР, банку потрібен був час для підготовки обслуговування таких «громадян».

«З моменту підписання указу президента РФ про визнання паспортів ДНР і ЛНР, Сбербанку потрібен був час для організації прийому в якості документа, що посвідчує особу, нових видів паспортів. На сьогоднішній день Сбербанк готовий до обслуговування осіб, які звернулися із паспортами «ДНР» і «ЛНР», у всіх філіях банку», – повідомили у банку.

Кобзон відмовився від «паспорта ДНР»Депутат Держдуми РФ і співак Йосип Кобзон заявив, що він є громадянином Росії і спростував наявність у себе «паспорта Донецької народної республіки».

Раніше повідомлялося, що Сбербанк Росії відмовився обслуговувати громадян з «паспортами» ЛНР/ДНР.

Нагадаємо, нещодавно терористи так званої «ЛНР» зробили російський рубль офіційною грошовою одиницею на окупованій території Луганської області.

У Євросоюзі заявляли, що не пускатимуть до себе з «паспортами» «Л/ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: