Російські спецпризначенці прибули до «Л/ДНР» для тренувань диверсантів – ІС

Читать на русском
Координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук повідомив про прибуття на окуповані території російських спецпризначенців.

Підрозділи російських спецпризначенців прибули в окремі райони Донецької та Луганської областей для навчання диверсантів.

Про це в Facebook написав координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

«Із недавнім прибуттям на тимчасово окуповані РФ території Донецької та Луганської областей підрозділів російських спецпризначенців зі складу 10-ї обр СпН ЮВ ЗС РФ і 16-ї обр СпН ЗВО ЗС РФ в обох «армійських корпусах» окупаційних військ почалася активна підготовка диверсійних груп», – заявив Тимчук.

За його словами, тренувальні табори диверсантів відзначені в районах населених пунктів Моспине, Сорокине та Кальміуське (колишнє Комсомольське).

«Російські ДРГ тренуються для здійснення диверсій на підконтрольних Україні територіях, у тому числі для проведення терористичних актів проти об'єктів цивільної інфраструктури та мирного населення», – додав нардеп.

Нагадаємо, до ГПУ були викликані на допит двоє нардепів у справі про захоплення Луганської ОДА.

Раніше бойовики вели вогонь із території школи в Кіровську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: