У КМДА розповіли, коли запустять рух Троєщинським мостом

Читать на русском
Столична влада планує запустити автомобільний рух по Подільсько-Воскресенському мосту через три роки.

Столична влада планує запустити автомобільний рух по Подільсько-Воскресенському мосту через три роки.

Про це розповів заступник голови КМДА Олександр Спасибко, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр КМДА.

«Ми продовжуємо системно працювати над втіленням проекту з добудови Подільсько-Воскресенського мосту. Завдяки минулорічним перемовинам з німецькою стороною вже в квітні ми отримаємо результати фінансово-технічної експертизи стану моста. Це дозволить нам рухатися далі - з розумінням вартості робіт, конкретними пропозиціями до інвесторів, з певним обсягом робіт щодо добудови мостового переходу», - цитує чиновника прес-служба Київради.

Київські мости: сага про невиконані обіцянки чиновників«Слово і Діло» зібрало обіцянки столичних та державних чиновників щодо будівництва, реконструкції та ремонту мостів у Києві.

Також він додав, що за кошти, спрямовані Київрадою на добудову моста, в 2017 році планується поставити арку в проектне положення і прибрати тимчасові опори, на яких вона зараз тримається, зварити конструкцію, яка зараз складається з декількох роздільних сегментів, і підвісити міст на ванти.

Цей міст більш відомий як міст на Троєщину є одним з найбільш масштабних і глобальних проектів Києва. Його поява покращить сполучення Троєщини і Воскресенки з правим берегом, розвантажить інші мости, а також прискорить старт будівництва метро на Троєщину.

Нагадаємо, депутати Київської міської ради змінили програму економічного і соціального розвитку Києва на 2017 рік, виділивши 625,3 млн грн на будівництво Подільського мостового переходу через Дніпро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: