Адвокати Насірова оскаржать рішення суду

Читать на русском
Захисники відстороненого голови Держфіскальної служби не згодні з рішенням суду й вирішили подати апеляцію.
фото: УНІАН

Адвокати не згодні з рішенням суду щодо обрання запобіжного заходу усуненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову й подаватимуть апеляцію.

Про це адвокат Андрій Кузьменко заявив журналістам після завершення судового засідання, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Ми вважаємо це рішення незаконним і протиправним. Свою позицію ми будемо відстоювати в судових інстанціях України та Європейському суді з прав людини», – сказав адвокат.

Також він висловив сумнів, що в Насірова є 100 мільйонів гривень для застави, й підкреслив, що всі свої кошти голова ДФС задекларував, і ця сума набагато менша, ніж 100 мільйонів гривень. Кузьменко додав, що Насіров не вноситиме заставу до рішення Апеляційного суду.

«У нас є 5 днів, щоб оскаржити постанову Солом'янського суду. Наскільки мені відомо, гроші наразі вноситися не будуть. Насіров висловив бажання оскаржити ухвалу суду в апеляційному порядку», – сказав він.

Крім того, адвокат заявив, що захист буде намагатися перевести Насірова зі слідчого ізолятора до лікарні «Феофанія». Він пояснив, що оскільки його підзахисний досі не виписаний з «Феофанії», то він є стаціонарним хворим.

«Мені здається, що зараз повториться те, що було позавчора, коли Насірова протягом 4 годин катали й усе ж привезли до «Феофанії». Я впевнений, що зараз виникнуть складнощі щодо його доправлення до СІЗО, оскільки він є стаціонарним хворим. Однак я не виключаю, що це питання буде вирішене шляхом телефонних дзвінків», – розповів Кузьменко.

Нагадаємо, суд заарештував Насірова на 60 днів із правом на внесення застави в розмірі 100 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: