Штаб АТО: бойовики шість годин обстрілювали українські позиції в Луганському

Читать на русском
Ситуація на Світлодарській дузі загострилася. Ворог проводив масовані артилерійські, танкові та мінометні обстріли, а також активно відкривав вогонь із легкого озброєння.

Майже шість годин тривав інтенсивний обстріл українських позицій у районі Луганського.

За минулу добу бойовики в районі Луганського обстрілювали українські позиції з артилерії, танків, мінометів і легкого озброєння. Про це сьогодні сказав на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«На Світлодарській дузі ситуація знову загострилася. Сумарно бойові дії в районі Луганського тривали понад п'ять годин, протягом яких ворог проводив масовані артилерійські, танкові й мінометні обстріли, а також активно відкривав вогонь із легкого озброєння», – підкреслив Лисенко.

Також тривають обстріли з боку бойовиків навколо Горлівки, особливо на північному боці.

«На цій ділянці фронту важке озброєння противник застосовував виключно в темний час доби, вдень переважали провокації із застосуванням стрілецької зброї. За добу російсько-окупаційні війська випустили в бік наших позицій на півночі горлівського периметра близько 75 мін», – розповів речник.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 54 рази обстріляли позиції сил АТО, є поранені.

Раніше Муженко повідомив, що українські військові мають право відкривати вогонь у відповідь на ворожі обстріли.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: