До України повернуться невеликі морози

Читать на русском
На територію України суне чергове похолодання. 13-14 березня вночі прогнозуються невеликі морози.

На територію України суне чергове похолодання. 13-14 березня вночі прогнозуються невеликі морози.

Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко, повідомляє «Слово і Діло».

За прогнозом синоптика, похолодання почнеться наступними вихідними, 11-12 березня. Температура повітря вдень знизиться до +5-9°.

«А 13-14 березня вночі очікуються невеликі морози, а вдень ще похолодає на кілька градусів, до +2...+7°», – йдеться у повідомленні Діденко.

Крім того, завтра, 7 березня, атмосферний фронт спричинить дощі по лінії Чернігів – Київ – Черкаси – Кропивницький – Вінниця – Одеса.

Температура повітря завтра суттєво не зміниться. Вночі холодно, навіть з морозною свіжістю, +1...+5°. А вдень значно комфортніші +9...+14°. На півдні до +15...+16°.

У лютому в Києві погода була теплішою за кліматичну норму на 1,4 градусаНа початку лютого у столиці були сильні морози, але вже у другій половині місяця зима скінчилася.

Цього тижня в Україні місцями пройдуть дощі, ближче до вихідних трохи похолодає. У суботу вночі найхолодніше буде на заході – до -2°, на решті території 0°...+4°.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі синоптики прогнозували потепління до +8...+14 вдень у першій декаді березня та похолодання в другій половині місяця.

Зазначимо, перший день весни 2017 року в Києві виявився найтеплішим за 137 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: