Насіров заявив про застосування проти нього насильства

Читать на русском
Відсторонений голова ДФС Роман Насіров заявив, що проти нього було вчинено насильство, оскільки йому протягом двох діб унеможливили надання медичної допомоги.
Роман Насіров

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що проти нього було вчинено насильство, оскільки йому протягом двох діб унеможливили надання медичної допомоги.

Про це він заявив під час судового засідання, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Эспрессо.TV».

«Я вважаю насильством те, що через дії прокурорів мені унеможливили отримання медичної допомоги. Цим поставили під великий ризик моє здоров'я, а може навіть і життя. Майже дві доби мене лишали можливості отримувати медичну допомогу, справляти фізіологічні потреби, отримувати їжу. Понад 8 годин до мене не допускали родичів, адвоката, пояснюючи це тим, що я перебуваю під конвоюванням», – зазначив він.

Не винен. Насіров зробив через адвоката гучну заявуВідсторонений глава ДФС Роман Насіров зробив офіційну заяву, в якій дав згоду на співпрацю зі слідством і цілодобове спостереження.

При цьому Насіров зауважив, що він був непритомний, коли його забирали з лікарні, тому не може відповісти на запитання судді щодо застосування до нього насильства саме в той момент.

Нагадаємо, ввечері 2 березня голові ДФС Роману Насірову вручили підозру. Під час цього йому стало зле. Пізніше стало відомо, що лікарі спростували інфаркт у відстороненого голови ДФС.

Зазначимо, що раніше Насіров пообіцяв не тікати з України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: