У БПП не збираються фракцією підтримати Насірова

Читать на русском
Фракція Блок Петра Порошенка не збирається звертатися до Президента, прем'єр-міністра та генерального прокурора з закликом втрутитися в ситуацію з тиском на главу ДФС Романа Насірова.

Фракція «Блок Петра Порошенка» не збирається звертатися до Президента, прем'єр-міністра та генерального прокурора з закликом втрутитися в ситуацію з «тиском» на відстороненого главу ДФС Романа Насірова.

Про це йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою, інформує «Слово і Діло».

Відзначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що є відповідний проект депутатського звернення від БПП. Проект нібито направили депутатам фракції і пропонують бажаючим під ним підписатися. «Фракція партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді не готувала і не планує готувати будь-яких заяв, звернень і т. п. від імені фракції, які можуть розглядатися або трактуватися як політичний тиск на розслідування», – говориться в повідомленні.

Кабмін знайшов тимчасову заміну Насірову на чолі ДФСГлава Державної фіскальної служби рішенням Кабміну відсторонений від виконання службових обов'язків.

За даними ЗМІ, звернення ініціював тільки один нардеп від партії і запропонував колегам його підписати, але поки звернення не дуже популярно серед депутатів.

«Не виключено, що окремі члени парламенту, в тому числі і з фракції БПП, можуть робити власні звернення у справі Романа Насірова», – заявили в БПП.

Нагадаємо, сьогодні Насіров пообіцяв не тікати з України і з'явитися в суд. Також стало відомо, що лікарі спростували інфаркт у глави ДФС і його вивезли з лікарні «Феофанія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: